§ 1. Bestilling:

Der kan bestilles varer/ydelser hos profblender.dk via vores hjemmeside på profblender.dk eller via telefon/email. Alle kontrakter indgås på dansk. Alle angivne priser er inkl. moms, (for erhvervskunder kan priser vises uden moms, med tydelig angivelse heraf).

§ 2. Betaling

Vi tilbyder i øjeblikket kun betaling via kreditkortbetaling (Dankort, Mastercard, Visa, Maestro, VisaElectron og JCB Betalingskort), PayPal, samt bankoverførsel (forudbetaling), eller ved fakturering (kun for erhverv, og kun efter nærmere kreditvurdering). Der bliver ikke trukket noget gebyr ved bestilling på profblender.dk, derved betaler du kun for det du bestiller. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt fra banken. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på op til 8000 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun NETS/PBS, der kan læse dem. Hverken profblender.dk eller andre har mulighed for at læse data. Beløbet for varerne trækkes først, når pakken afsendes fra profblender.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

§ 3. Levering

Levering sker efter aftale med kunden, ved webshop ordre. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler i en ordre tilsendt fra os, bedes du kontakte os snarest muligt efter du har modtaget ordren. Lagerstatus: Alle varer på profblender.dk er lagervarer. Skulle en vare ikke være på lager er dette indikeret på varen. Der kan i sjældne tilfælde opstå fejl ved lageroptælling som gør, at lageret ikke er 100 % korrekt opdateret, og at der derfor kan forekomme en længere leveringstid end først anslået. Er dette tilfældet, vil du selvfølgelig blive kontaktet med det samme.

§ 4. Fragt

Vi leverer som hovedregel altid alle bestillinger på over 1500 kroner fragtfrit. Vi sender indenfor Danmarks grænser, ønsker du en ordre sendt til udlandet, kan dette kun ske efter forudgående aftale med profblender.dk.

§ 5. Reklamationsret

Som privat forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Ved udnyttelse af reklamationsret, bedes kunden tilbagesende varen sammen med en grundig beskrivelse af fejlen eller manglen. For at returnere en vare benyt da linket Returnering nederst på siden. Det er også muligt at aflevere varen på profblender.dk's adresse personligt men kun efter forudgående aftale. Alle reklamationssendinger skal være mod forudgående aftale Såfremt profblender.dk ved modtagelse af en reklamation ikke kan forefinde fejl på varen, vil kunden ikke blive godtgjort varens værdi. Det er derfor vigtigt at du som kunde beskriver fejlen så korrekt som muligt overfor os. Vedlæg gerne en beskrivelse i returpakken, og evt. en kopi af ordrebekræftelsen, da det letter vores arbejde og behandlingstid.

§ 6. Garanti

Der ydes 2-5 års garanti på alle vores varer, på nær de naturlige sliddele. Ved brug af garantien skal du kontakte profblender.dk på mail eller via Returnering. Garantien dækker ikke fejl og skader, som ikke skyldes fabrikations- og materialefejl. Læs mere om garantien her.

§ 7. Fortrydelsesret

Du har som privatkunde altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på profblender.dk, og fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde, og fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Produkter som er taget i brug kan som udgangspunkt aldrig returneres. Vælger du at udnytte fortrydelsesretten skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Brug formularen her Returnering Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på vores adresse (efter forudgående aftale). Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Mangler emballagen kan det nemlig i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes. Hvis en vare modtaget retur, grundet 14 dages fortrydelsesret, er skadet grundet dårlig emballering, fratages profblender.dk for ethvert ansvar til at refundere varens værdi. Udnyttes fortrydelsesretten tilbagebetaler profblender.dk hele købesummen.

Erhvervskunder: For erhvervskunder er der ingen fortrydelsesret, medmindre andet skriftligt er aftalt mellem kunden og profblender.dk. Som erhvervskunder betragtes private virksomheder, offentlige institutioner, foreninger, fonde og selvejende institutioner.

§ 8. Aftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelser. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem. På profblender.dk kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

§ 9. Lovvalg og værneting

Enhver tvist afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.